Izbor sportiste Kantona Sarajevo za 2021.godinu

sportski savez nova slika

Pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo, Sportski savez Kantona Sarajevo, organizovat će manifestaciju izbora najuspješnijih sportista u prethodnoj godini.

Ove godine će biti birani najperspektivniji sportisti i sportistkinje, najuspješniji trener, najuspješnija muška ekipa, najuspješnija ženska ekipa, te najuspješniji sportista i sportiskinja.

Izbor najuspješnijih sportista održat će se u petak 25.02.2022. godine sa početkom u 19 sati uz direktan prenos na TVSA.

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Printaj
Share on skype
Skype

Zadnje objave

Obavijest: Nova cijena matične evidencije

Na sjednici Upravnog odbora Sportskog saveza KS održanoj u prostorijama Sportskog saveza KS 17.01.2023 godine, donesena je Odluka o visini novčane naknade za izdavanje potvrde o vođenju Matične evidencije u sportu u KS. Nova cijena iznosi 30,00 KM i primjenjuje se danom donošenja Odluke UO SSKS.

Obavijest za korisnike sredstava MKS KS za 2022. godinu

Obavještavaju se korisnici koji su sredstva dobili po Javnom pozivu za predlaganje projekata kulture i sporta radi sufinansiranja iz sredstava Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo za 2022. godinu da su dužni podnijeti izvještaj o utrošku  budžetskih sredstava mjesec dana od dana realizacije projekta a najkasnije do 31.12.2022. godine.

Izvještaj se dostavlja na IZVJEŠTAJNOM OBRASCU kojeg možete naći na linku:

https://mks.ks.gov.ba/sites/mks.ks.gov.ba/files/obavijest_za_korisnike_sredstava_mks_ks_za_2022._godinu.pdf