Bokseri Željezničara izborili final four Regionalne lige

bokserski klub željezničar

U subotu 04.03.2022 godine, u sportskoj dvorani “Goran Čengić”, održano je šesto kolo Regionalne lige u boksu. Bokserski klub Željezničar ugostio je BK Loznicu. Nakon završenih borbi Željezničar iz Sarajeva zabilježio je novu pobjedu sa rezultatom 16:4.

Završena je eliminaciona (grupna) faza takmičenja tako da su na kraju eliminacija ova dva kluba ispred BK Podgorice iz Crne Gore i BK Vardaraiz Skoplja, izborila mjesto sa BK Crvenom Zvezdom iz Beograda i Vitezovima iz Zagreba u samu završnicu TOP 4 klubova sa prostora bivše Jugoslavije. Borba za prvo mjesto od ova četiri kluba bit će organizovana na neutralnom ringu, a najvjetovatnije krajem maja mjeseca u Skoplju.

Čestitamo bokserskom klubu Željezničar, želimo vam puno sreće u završnici Regionalne lige.

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Printaj
Share on skype
Skype

Zadnje objave

Obavijest: Nova cijena matične evidencije

Na sjednici Upravnog odbora Sportskog saveza KS održanoj u prostorijama Sportskog saveza KS 17.01.2023 godine, donesena je Odluka o visini novčane naknade za izdavanje potvrde o vođenju Matične evidencije u sportu u KS. Nova cijena iznosi 30,00 KM i primjenjuje se danom donošenja Odluke UO SSKS.

Obavijest za korisnike sredstava MKS KS za 2022. godinu

Obavještavaju se korisnici koji su sredstva dobili po Javnom pozivu za predlaganje projekata kulture i sporta radi sufinansiranja iz sredstava Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo za 2022. godinu da su dužni podnijeti izvještaj o utrošku  budžetskih sredstava mjesec dana od dana realizacije projekta a najkasnije do 31.12.2022. godine.

Izvještaj se dostavlja na IZVJEŠTAJNOM OBRASCU kojeg možete naći na linku:

https://mks.ks.gov.ba/sites/mks.ks.gov.ba/files/obavijest_za_korisnike_sredstava_mks_ks_za_2022._godinu.pdf